31 januari

Heej, helgen har varit suuper i göteborg! Har massa träningsvärk på hel konstiga ställen oxå haha:p Har precis lagt in alla bilder från mamma och pappas kamera nu oxå så dom ska jag lägga upp så fort jag får tid:) Imorron e de matte prov så önska mej lycka till! Puss&kram♥


mot göteborg!

Heej, har precis packat de sista eller jag tror jag har fått me allt:) Linn ligger jus nu i min säng och sorterar och fixar mina smycken som va ihop trasslade i en klump. Och skäller ut mej att jag inte tar hand om dom typ :p haha idag på musiken fick jag lära mej att spela piano och gitarr så nu e jag bäst på de! Nu måste jag gå, vi hörs på söndag typ Puss<3


Packat

HejHej! Sitter och kollar på den nya kanal 11 eller tv 11 eller va den nu heter, men iallafall så gillar den. Så de va bra att dom har kommit på den :p haha Fast de e inte bra att dom har ersatt den med mtv... Så nu kan jag inte kolla på mtv i mitt rum bara nere i vardagsrummet. Men nu har jag iallafall precis packat inför jujitsu lägret i helen i Göteborg :D iih de ska bli kuul! Va och tränade en liten sanbbis på gymmet efter skolan idag oxå med linn. De blev väldigt mycke text nu så Puss<3


Hemma

Heej! Tillbaka i kalla Sverige igen, burr! Eller a jag har varit hemma ett tag men jag har inte haft tid att blogga nånting för jag har haft såå fullt upp asså! Herregud! Saker att göra hela tiden. Men jag har iallafall haft det jätte bra och kul och trevligt och alltihopa i Egypten:p haha men nu har jag gjort svenska läxa och ska fortsätta med matte så Puss<3


De e Nilen, de där vattnet:p

Det finns massor med fler bilder men dom e på mamma och pappas kamera och dóm har jag inte laggt in än så dom får ni se senare :)

Byebye

Heej nu åker jag till arlanda så vi hörs när jag kommer hem från egypten Puss<3




10 Januari

Heej<3 Hann inte skriva nått igår men vid 12 ungefär va jag på gymmet med linn och tränade, sen åkte jag hem till veronica och fixade mina naglar så nu e dom jätte fina och jagbe super nöjd:) Idag va första skoldan efter lovet. Inte så där jätte kul, och desutom har vi fått de sämsta schemat! Blää! Efter skolan gick jag och sola med linn och sen åkte vi hem till mej. Nu ska jag gå och leta upp min mattebok, Puss<3


Kinesiskt horoskop

Grisen: År 2007,1995,1983,1971,1959,1947,1935,1923,1911

Grisar är självständiga med kort stubin och de gillar inte att kompromissa. De har enorm styrka och mod och är duktiga på att slutföra affärer vilket kan göra dem mycket framgångsrika. De är dock naiva och godtrogna som faller lätt i händerna på bedragare, de har svårt att säga nej. Grisen är osjälvisk och hjälper andra vid behov, de har ett stort hjärta. Grisen är känslig och blir den sårad kommer de tar år innan den repar sig.

Grisen är kärleksfull och vill göra allt för sin älskade, ser den inte upp kan detta dock sluta i stor sorg. Ofta blir de utnyttjade då de blint tror gott om alla. Men i kontrast till sina naivia sidor är de ändå kloka och kan klara sig väl själva. Grisen agerar på känslor och gillar att frossa i livets njutningar. Grisen umgås i stora sällskap och försöker alltid vara med familj och vänner. De lägger stor vikt vid sin familj och blir lätt ledsna om de inte frekvent får träffa sina familjemedlemmar. Trots sina nederlag och depressioner är Grisen optimist och ser bara möjligheter.

Grisar arbetar hårt och är mycket måna om sitt arbete. Som arbetsgivare kan man lita på dem och de har höga värderingar. Grisar har hög social kompetens och är mycket målmedvetna. De är goda lyssnare och engagerar sig i andras livsöden. Ofta passar de bra i yrkesområden som rör socialt ansvar. Med rätt stöd och mentorskap skulle Grisen kunna ha mycket framgång och bli enormt rik.

Grisen passar bäst med haren och draken. Grisen passar mindre bra med fåret och ormen.

Hunden: År 2006,1994,1982,1970,1958,1946,1934,1922,1910

Hundar är lojala, trovärdiga, barmhärtiga och alltid redo att ge en hjälpande hand. De försvarar alltid familj och vänner då de baktalas, men kan bli besviken ibland då tjänsterna inte uppskattas och åtgäldas. Trots sin vänliga natur vägrar de ibland se varningar gällande deras eget uppförande mot nära och det kan leda till problem. Hundar blir endast arga av godtagbara orsaker, men de är inte långsinta. Hunden spelar alltid efter reglerna och är ärlig. Hundar är raka och med dem är det antingen svart eller vitt, har du väl vunnit dess förtroende har du en vän för livet.

Hundar arbetar alltid mycket hårt och är intelligenta. De är mycket privata och är bra på att behålla diskretion och lyckas bra inom yrken som t ex juridik och psykologi, ofta områden som kräver en hög moral. De uppskattar inte status och eftersträvar inte att vara i centrum, de står alltid med två fötter på jorden. Hundar är välbalanserade och kan kombinera ett hårt yrkesliv med ett stabilt familjeliv.

Familj och hem värderar hunden allra högst. De är känsliga och lättsårade, därför är de extremt privata och undviker att öppna sig för mycket. Däremot är Hunden överlag glad och lekfull, den gillar att underhålla andra. Men den kan stundtals vara pessimistisk och orolig, ibland behöver den stöd och hjälp med att hitta tillbaka.

Hunden passar bäst med hästen, tigern eller en haren. Hunden passar mindre bra med draken och fåret.

Råttan: År 2008,1996,1984,1972,1960,1948,1936,1924,1912

Råttor är kreativa, problemlösare, hyperaktiva arbetare och mycket sällskapliga. De har en charmig och utåtriktad personlighet men bakom ytan finns en slug och lyckosökande karaktär, ibland aggressiv. De är mycket nyfikna och vill lära sig om allt. Deras sökande och snabba beslut leder inte alltför sällan till komplikationer, både i affärer och kärlek. De tar stora risker och har sällan en och samma partner, de uppfattas ofta som oseriösa. Risktagare som de är älskar de att spel och hasard i alla dess former.

Råttor är mycket charmerande och drar till sig beundrare. De har en aktiv personlighet och lätt att skaffa sig ett stort umgänge. Fest och stora tillställningar är deras melodi, gärna av den mer exklusiva sorten. Råttor är smarta och lyckas oftast mycket bra med vad de engagerar sig i. De anpassar sig väl till yttre omständigheter och ser nya utvägar där andra går bet. På ytan verkar råttor oftast lugna och i kontroll, men deras ibland osäkra och aggressiva karaktär kan ställa till med stora problem.

Råttor är svaga för pengar och är ofta engagerade affärsmän. De är oppurtunister och vet hur man tar tillvara på tillfällen som dyker upp. De kan ta stora risker och gå mycket långt för bli välbärgade och framgångsrika i sin karriär. Men de är alltid generösa mot familjen. Deras girighet är en svaghet dock och de har alltid svårt att motså realisationer och kan förköpa sig på meningslösa ting.

Råttan passar bäst med oxen, draken och apan. Råttan passar mindre bra med haren och hästen.

Oxen: År 2009,1997,1985,1973,1961,1949,1937,1925,1913 

Oxar är mjuka, fredsälskande och fysiskt mycket starka. De är konservativa, oberoende och respekterar andra för vad de är. De kan verka oromantiska men hyser mycket kärlek för ett fåtal utvalda. Oxar är envisa och tålmodiga, agerar efter övervägda beslut och gillar ej förändringar. Deras envishet får dem att verka buttra och tröga och de ber aldrig om hjälp, även det skulle behövas stundtals.

Oxar är extremt dedikerade och når framgång genom eget hårt arbete och tar inga genvägar. De tar sällan risker utan satsar på långsiktiga investeringar som är mer trygga. Oxar innehar ofta positioner som är ansvarsfyllda och de gräver lätt ned sig i sitt arbete. Ofta är de mycket bra ledare då de är lojala, trygga och förhastar sig inte i svårare situationer. Men Oxar är även temperamentsfulla och kan tappa humöret totalt och ta till våld om så krävs. Håll undan tills Oxen lugnat ner sig! Oxar glömmer heller sällan en tjänst eller en otjänst.

Oxen har även en mjukare sida och är mycket måna om familjen och sitt hem. Stabilitet och lojalitet är honnörsord i en relation. Oxar anses inte vara romantiska och har svårt att bemästra kärlekens spel. De är inte spontana och tar mycket lång tid på sig att skapa en intim relation, men väl där så är de för evigt trogna.

Oxen passar bäst med tuppen, råttan och ormen. Oxen passar mindre bra med fåret och tigern.

Tigern: År 2010,1998,1986,1974,1962,1950,1938,1926,1914

Tigrar är starka, nobla, oberoende och modiga, de är riktiga rebeller. De är lekfulla och romantiska, dock själviska och med kort stubin. Tigrar söker uppmärksamhet och makt, ofta är de svartsjuka och ägande i en relation. Tigrar lever ofta farligt vilket leder ofta till problem. De är otåliga och får kickar av att ta risker och söker alltid spänning.

Tigern har en svårmotsåndlig attraktion och är mycket generös och tar alltid rollen som beskyddare. Tigern frodas av makt och uppmärksamhet och drar fördel av alla situationer den hamnar i. Tigern är en naturlig ledare och älskar att vara i centrum. Som rebell sätter den sig emot överheten och gör sig hörd om samhällets fel och brister, den ställer gärna till med protester. Även om man inte delar Tigerns åsikter så respekterar man dennes sätt att protestera.

Tigern är oerhört talangfull, på gott och ont, den är inte alltid ödmjuk och kan vara temperamentsfull. Tigern är långsint och förlåter sällan en som sårat den. Men trots sina mindre bra sidor är Tigern kärleksfull och gillar att hjälpa till. Som älskare är Tigern passionerad och romantisk, men med en svartsjuk ådra. Tigrar är känslomänniskor och vill leva livet fullt ut. Som partner kan de vara svåra att tygla och de är mycket grälsjuka.

Tigern passar bäst med hästen, draken och hunden. Tigern passar mindre bra med ormen och kaninen.

Haren: år 2011,1999,1987,1975,1963,1951,1939,1927,1915 

Harar är okomplicerade, attraktiva, talangfulla och ambitiösa. Är förtrogna med sina egenskaper och överlämnar ledarrollen till någon annan. Harar är klarsynta och kan lätt bedöma personer, de upptäcker snabbt ärlighet eller falskhet hos andra. Haren har alltid ett stor umgängeskrets och gillar att roa andra. Haren trivs bra i finare sällskap och är svag för lyx. De handlar bessingslöst utan att reflektera över morgodagen. Haren kännetecknas av att vara lycklig och nöjd.

I affärslivet är Harar kvicktänkta och duktiga på att fynda. De arbetar egentligen mycket hårt, även om det inte alls syns. Det är svårt att köra med Haren och den kan vara osentimental och tuff i affärer. Harar är förespråkare av långa relationer och är därför bra kompanjoner. De är ibland för godtrogna och kan därför bli utnyttjade stundtals.

För Haren är familjen mycket viktig och de har förmåga att fortplanta sig snabbt. De är mycket beskyddande då det gäller familj och vänner och ställer alltid upp. De har en stor portion medkänsla och är lätta att ha att göra med. Men känner de sig hotade kan de vara oberäkneliga, i svåra situationer kan de överlämna allt ansvar på andra. I en relation kan du bli övergiven om du pressar Haren för hårt. Harar är förstående och mjuka, de skulle aldrig utsätta någon för pinsamheter. De är bra underhållare och vet hur att agera värd. Harar är omtyckta och gör sig aldrig ovän med omgivningen, de hamnar sällan i svårigheter.

Haren passar bäst med fåret, hunden och grisen. Haren passar mindre bra med råttan och tigern.

Draken: År 2012,2000,1988,1976,1964,1952,1940,1928,1916 

Drakar är kraftfulla med massor av vitalitet och är utomordentliga ledare, men har tendens att bli oroliga. De har ett stort ego som stundtals kan skapa problem och trubbel. Drakar har starka ideal och försöker leva livet grandiöst. Allt de tar för sig gör de spektaktulärt och skapar oftast nyheter. De kan utföra många parallella uppgifter och lyckas mycket bra i sina karriärer. Drakar är dock ofta mycket osäkra och missnöjda, de gömmer detta bakom en framgångsrik och överdådig fasad. Drakar skulle kunna vara oerhört förmögna om de inte var så slösaktiga med pengar.

När det kommer till kärlek är Draken oftast den som krossar hjärtan, de är varken känslomässiga eller romantiska. De är inte i behov av relationer och lever ofta som singlar, men nekar sällan en flirt. Drakar är vana att alltid ha en stor skara av beundrare och skulle bli knäckta om den skaran försvann.

Drakar har en stark lojalitet till vänner och familj och ställer alltid upp för dem. Men gör du dem hämndlystna så har du en fiende för många år framåt. De förutsätter att alla uppskattar dem och de döljer inte sina egna känslor för andra. De är alltid ärliga och har bl a svårt att behålla en hemlighet.

Draken passar bäst med apan, orm och råttan. Draken passar mindre bra med oxen och hunden.

Ormen: År 2013,2001,1989,1977,1965,1953,1941,1929,1917

Ormar är en natur av motsägelser. Ormar är intellektuella, passionerade och ibland fruktade. Ormar kan sakna visst självförtroende vilket gör dem ägande och svartsjuka. Ormar är mycket självkritiska och kan ofta låtsas veta mer om saker och ting än vad de i själva verket gör. Deras förmåga att ta till sig information gör att de har fallenhet för forskning och akademiska studier. Ormar är svaga för makt och de umgås gärna med framstående personer och gillar dyra ting. De har en naturlig ledarstil och passar bra som t ex politiker.

Ormar är romantiska och passionerade partners, men en aningen mystiska. De är sentimentala men kan visa en svartsjuk sida och förlåter dig aldrig om du bryter ett löfte. Ormar litar helt på sig själva och har oftast alltid rätt. Ormar är uppskattade för sina humoristiska karaktärsdrag som de även behåller i kniviga situationer.

Ormar är duktiga med pengar och är påhittiga gällande att skaffa dem, de finner alltid ett sätt. De är skarpsinninga och lär sig alltid av sina misstag. Ormen är planerande och skapar sig alltid en helhetsbild innan beslut tas. Ormar gömmer sina känslor väl och kan undanfly oannonserat och överraskande.

Ormen passar bäst med tuppen och oxen. Ormen passar mindre bra med grisen och tigern.

Hästen: År 2014,2002,1990,1978,1966,1954,1942,1930,1918

Hästar älskar livet och är sexuella, charmiga, populära och lynniga. De är vackra och välvårdade. De har seriösa egenskaper som hårt arbetande, lojala och ihärdiga. De är bra på att konversera och har alltid skvaller och nyheter att dela med sig. Hästar är mycket sociala och oavsett yrkesval kommer valet alltid att involvera nära samarbete med andra. Hästar är extremt tävlingsinriktade och måste vinna till var pris. De är energiska och kämpar hårt, men framför allt annat värderar de sin frihet mest.

Hästar är attraktiva personer som står för både sensualitet och sexualitet. De har en sökande själ och i kärleken är de mycket på och av. De är snabba på att bli intresserade av andra, men tappar lika fort intresset. De faller kontinuerligt in och ut ur kärleken. Hästar är hetlevrade och agerar efter impulser. Du måste ha tålamod med hästar då de inte gillar rutiner och är mycket egocentriska och bryr sig sällan om andras probelm.

Hästar är intelligenta och sluga i affärer. De är mycket hårt arbetande och vill att saker och ting ska ske på deras vis. De har svårt att följa rutiner och gillar att improvisera och vara kreativa. Hästen har ett gott självförtroende och litar på sina känslor. Trots sin egoism delar Hästen med sig till andra. De hör hemma i yrken med mycket människokontakt, men gillar att själva vara ansvariga för sina framgångar. De har en sådan stark personlighet att de genast blir respekterade och omtyckta av omgivningen. Hästen älskar både fysyiskt och mentalt arbete. De arbetar dygnet runt om så krävs och slutför alltid antagna engagemang. För att nå sina mål kan de vara bryska och kliva på andra.

Hästen passar bäst med hunden och fåret. Hästen passar mindre bra med draken och apan.

Fåret: År 2015,2003,1991,1979,1967,1955,1943,1931,1919

Får representerar styrka och mod, de är självsäkra, övertalande och skyddar de svagare. Får har stora konstnärliga talanger, men den kreativa potentialen kommer aldrig fram till fullo då de är för kräsna. Får är engagerade i någon form av socialt arbete, ofta inom musik eller hantverk. De jobbar efter sina egna premisser och gillar inte att bli styrda och har svårt för att ta kritik. De hanterar inte stress bra och för att nå reslutat måste de få ta det i sitt eget tempo. Här krävs dock övervakning och att följa upp, annars slösas deras talang bort.

Fåret är oerhörd romantisk och kärleksfull, lite av en drömmare och blundar för verkligheten. De är svaga för uppskattning och älskar att vara i sina vänners sällskap. De är en utmärkt värd och frodas av att andra trivs. De är stolta över sitt hem som alltid måste visas upp i bästa skick. Får trivs bra i lyx och flärd, bara någon annan sponsrar den livstilen. De kan anses vara flirtiga och söker alltid nya nöjen, lite av en gigolo. Ofta är Fåren missnöjda och söker snabbt nya utvägar, de tar till sig religion och det ockulta.

Får är sällan en ledare, de följer flocken och tar inga egna intiativ. De passar inte i affärsvärlden och ska helt enkelt undvika den. Istället får de förlita sig på sin tur, de har t ex förmånen att ofta få ärva. Fåret är odisciplinerad då det gäller sin egen ekonomi och om den kunde skulle den spendera alldeles för mycket pengar. Den är fåfäng och gillar inte fula saker och skulle vilja leva tt liv i lyx. En styrka fåren har är att de är extremt tålmodiga, de får sin vilja fram utan att använda våld, de väntar helt enkelt ut dig.

Fåret passar bäst med hästen och grisen. Fåret passar mindre bra med oxen och hunden.

Apan: År 2016,2004,1992,1980,1968,1956,1944,1932,1920 

Apor är intelligenta och hyperaktiva med en humoristisk sida, de är praktiska, nyfikna, observanta, introvärta och vänliga. De är mycket anpassningsbara och klarar av det mesta, de lyckas slutföra projekt de startat. Ibland kan de få hybris och bli arroganta, men deras humor och sociala kvalitéer gör dem ändå uppskattade. Apans mer skämtsamma personlighetsdrag gör dem mycket uppskattade av omgivningen. Men apan är misstänksam och litar inte på människor generellt, istället har de en liten bekanntskapskrets som de känner sig trygga med.

Apor är duktiga i affärer och är uppfinningsrika med ett stort självförtroende. De har ett mycket bra minne och kan lösa svåra problem. Apor arbetar hårt och är duktiga på att skapa pengar. Med sin sakkunskap och entusiasm tar de sig an alla sorters utmaningar och lyckas överlag mycket bra. Framgången nås ofta via udda metoder och kunskap om när det är dags att agera.

Apor är själviska och lyckas oftast få de den vill. De blir förälskade mycket lätt, men tappar ofta fort intresset för sina partners. Som partner måste man se upp, du kan lätt bli utmanövrerad av dem. Apor anses även vara lögnaktiga och bryr sig sällan om vad omgivningen tycker om dem.

Apan passar bäst med draken och råttan. Apan passar mindre bra med hästar och grisar.

Tuppen: År 2017,2005,1993,1981,1969,1957,1945,1933,1921 

Tuppar utför uppdrag plikttroget och vid motstånd kämpar de modigt. De är upptagna och ofta självfixerade, men är känsliga och alltid artiga mot vänner. Tuppar är alerta, och punktliga, de fokuserar extremt på detaljer och är perfektionister. Men detta kan leda till problem om de tar på sig för mycket arbete och då inte hinner med allt. Tuppar vill att deras göromål ska få mycket bra repsons men viktigast är att de får utdelning för sina prestationer. Tuppen är viljestark och har gott om självförtroende, ibland kan de vara alltför skrytsamma och har svårt att medge att de kan ha fel.

Som chef är Tuppen krävande men han får saker och ting utförda och tänker på de anställdas bästa. Tuppar är mindre bra diplomater och är alltid raka, ibland snudd på brutala och ignorerar andras känslor. Tuppen är envis och har stor tillit till sig själv, den ger sig aldrig och blir oftast framgångsrik. De är mycket ambitiösa och vill alltid lyckas bättre och bättre. Pengar hanterar de bra och de kan konsten att vara ekonomiska utan att vara snåla.

Tuppar är dagdrömmare och svävar ofta bort i fantasin. De är nyfikna och älskar att resa och upptäcka nya platser och kulturer. De älskar spännande möten med människor och gillar att debattera. De är mycket vältaliga och goda skribenter. Trots sin sociala kompetens har de behov av tillfällig ensamhet. Men Tuppar är alltid underhållande och gillar att vara i rampljuset.

Tuppen passar bäst med oxen, ormen och draken. Tuppen passar mindre bra med tigern och annan tupp.


2010 i bilder, del 4

Heej, är så trött så jag håller på o döö! Herregud! tror äligt inte jag kommer kunna klara att va uppe den här kvällen, tror nog att jag snart kommer somna"/ Men iallafall så va jag uppe och träna på gymmet imorse och sen åkte jag till delvita och åt sallad till lunch med linn emilia och elin. De va mysigt:) Nu tänkte jag faktiskt bjuda på 2010 i bilder del 4:) Puss<3




2010 i bilder, del 3

Heej, idag har jag varit hela dagen i nacka forum med linn och emilia. Letade efter en ny bikini men hittade ingen för de finns ju typ inga att köpa nu den här årstiden... konstigt. Va inte på så jätte bra shopping humör heller så jag orkade inte prova massa andra kläder oxå:p hehe. Nu tänkte jag lägga upp del 3 med bilder från 2010:) Puss<3



De får räcka för idag:) Ni får del 4 nån annan dag. 

2010 i bilder, del 2


2010 i bilder, del 1

Heej, sitter och kollar på massa bilder från 2010. Och asså jag har haft så sjukt kul, de har nog varit de bästa året! och jag har nog aldrig skrattat så mycke som jag gjort 2010! De e tråkigt att de året e slut nu men jag hoppas 2011 blir lika kul om inte roligare! Men jag skulle bara vilja tacka alla mina vänner och alla fina människor som gjorde 2010 till ett underbart år och jag älskar er otroligt mycket!♥ Nu bjuder jag på en 2010 bildbomb!!!!





Jag har jätte mycke mer så jag får fortsätta imorron puss<3

Filip och Fredriks årskrönika 2010

Nu blire Filip och Fredriks årskrönika 2010 på kanal 5!


5 Januari

Hello, har varit på gymmet med linn idag och de gick bra. Körde stenhårt så vi va helt döda och svettiga efter:p hah:p Imorron ska jag inte göra nått speciellt, kanske hjälpaa mamma att ta bort alla julsaker och julgranen:) Har super ont i min gom oxå, vet inte om jag sa de förut men den e helt svullen och de dunkar i hela munnen:( Puss<3



Nåra bilder som va från jujitsu graderingen för typ nån månad sen:p haha

00:58

Heej, sitter här i soffan med linn och täcket och kollar på 2 ½ men. Imorron eller a senare idag vid typ 11 eller nått ska vi upp till gymmet:) De e bra. Har inte så mycke mer att skriva för jag har inte gjort så där jätte mycke idag... Vi skulle bada förut men varmvattnet tog slut haha:p Puss<3


4 Januari

Hej alla som sitter och slöar framför datan! Nu sitter jag och väntar på att emilia ska bli klar nån gång idag, hoppas jag. Och sen ska vi gå och köpa sallad till lunch. Så vi hörs senare Puss<3


:D:D:D:D:D:D:D

Morsning korsning där hemma i stugorn! Nu kollar jag på hockey med bästaste Emilia och asså shiiiiiiiit vad spännande det är jag dööööööör! Sverige kom igen nu! Senare ska jag borsta gaddarna också! Nee nu kan jag inte blogga för nu ska vi kolla på matchen! Kram o puss och glöm inte håll i hatten!


2 Januari

Heej, sitter just nu i sängen och kollar på en film som går på 5 an. Har sett den förut men den e ganska bra så jag kollar på den iallafall, de finns ju inte så mycke annat att göra så..:) Men idag började jag dagen med ett träningspass på gymmet och sen har jag varit på bio med elin, mamma och mammas kompis. Vi såg Änglagård tror jag den hetter. Ganska bra, fast man skulle nog ha sätt dom andra filmerna som hör till innan för annars fattar man typ ingenting:p Hehe nu sk ajag fortsätta slappa. Puss♥


Nyårsbilder

Hej, filmen jag såg sög! Hel konstig va den. Så nu kollar jag på mamma mia istället:p Mycke bättre! Man blir så glad när man ser den tycker jag eller de blir iallafall jag, hehe:p Men nu tänkte jag faktiskt lägga upp bilderna från igår. Puss♥


Lördags mys

Heey! Sitter i soffan och ska börja kolla på nån film, ingen aning óm vilken men hoppas den e bra:p Kommer nog somna ganska tidigt ikväll, hehe. Imorron ska jag till gymmet och träna med min pt veronica, de ska bli kul! De va ju ett tag sen. Ha en trevlig kväll puss♥



Bilder på linn och mej från igår när vi gjorde oss redo inför kvällen.

2011

Hej och godmorgon:) Asså kan ni fatta att de nu e 2011, 2010 har gått så fort! Hade ett jätte roligt nyår igår med alla:) Vaknade för ett tag sen men linn ligger fortfarande och sover. De blev inte så många bilder jag tog igår men nåra vid tolvslaget blev de som jag lägger upp seb är jag kommer hem. Juste förästen ska jag kanske berätta att jag e hemma i sthlm nu, skönt asså! Puss på er så länge<3


RSS 2.0